I'm a barbiegirl

dinsdag 29 juli 2014
Ik was eens...
een pop uit kunststof en werd geboren in een fabriek in China. Ik werd in elkaar gestoken door Chinese werknemers die in erbarmelijke omstandigheden moesten werken. Daarna begon ik aan mijn wereldreis en werd onderweg vastgebonden op een stuk karton. Uiteindelijk kwam ik terecht bij een meisje in België dat me koesterde. Ze nam uitgebreid de tijd om mijn haar zorgvuldig te kammen en op te steken tot een dotje. Wel duizend keer kreeg ik andere kleren aan. Ik had een kleerkast vol met de mooiste jurken en sportpakjes. Speciaal voor mij organiseerde het meisje modeshows, waarin ik de ster was. Ik kreeg een roze auto en een huis met terrasje waar ik urenlang mijn nagels kon lakken. 


Nu, enkele jaren later lig ik hier. Naakt, mijn haar helemaal in de war en nog wat restjes schmink op mijn gezicht. Vergeten, niemand kijkt nog naar me om. Wat moet ik nu????


U kent dit verhaal vast wel, wij hebben ons om een hoopje verschoppelingen ontfermd en hen nieuw leven ingeblazen. De barbiekapstokjes zijn te koop via mijn facebookpagina. Kijk maar eens op het schap "HUIS"

Idee en ontwerp - Villa Lisa

7 opmerkingen:

 1. Dat is nu kitsch zoals kitsch hoort te zijn. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoiets tovert een glimlach op mijn gezicht :-)
  Geweldig gevonden !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een creatieve oplossing van deze naakte schepseltjes ;-) Helaas heb ik een zoon, die niet met barbies speelt, dus hier in huis geen barbiekapstok, misschien dat de Playmobil poppetjes een tweede leven krijgen???
  groetjes,
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen