Communie

maandag 18 mei 2015Groot feest voor Lisa vorig weekend en wij hadden chance, want we mochten mee aanschuiven aan de feestelijk versierde tafel!


Een dag voor die feestelijkheden bedacht ik plots dat ik nog geen cadeautje had. Zoals wel vaker schuif ik dat voor me uit onder het motto: "Ik naai nog wel iets" om dan daags voordien vast te stellen dat het er nog niet van gekomen is.


Ik dook de avond voordien hoteldebotel in mijn stoffenkast, nam "Stof voor Durf het Zelvers 2" uit mijn boekenrekje en rende net voor sluitingstijd nog naar het plaatselijke naaiwinkeltje. Zo had ik nog net alle ingrediƫnten voor een jurkje bij elkaar. Al 'n chance dat het zo vlot in elkaar zat. Ik had nog tijd over zelfs.


Een 128 bleek nog iets te groot voor Lisa, maar als ik de rok een stukje korter maak, kan het echt al wel voor deze zomer en het najaar. Proficiat Lisa, bedankt dat we mochten meevieren!

Stof: rommelmarkt
Blinde Rits: Ivany

17 opmerkingen:

 1. Mooi en inderdaad geweldige doorlopende rits!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eenvoudig, maar superschoon, meer moet da nie zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb je prachtig gedaan! En zelfs op korte tijd. Hoed af!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige rommelmarktstoffenvondst. Dat jurkje mag er zijn! Wat knap dat je zoiets moois onder tijdsdruk kunt presteren. Bij mij gaat dan net alles fout...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. mooi in al zn eenvoud! Prachtig stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Amai Hoe schoon <3 .....wou da ik da ook al kon en da stofke Van de Rommelmarkt waarom vind ik nooit zoiets moois ......Chapeau. ...

  BeantwoordenVerwijderen