Op tijd

donderdag 12 april 2012


Op tijd komen is niet mijn sterkste punt, tot grote ergernis van iedereen rondom mij die me op een bepaald moment verwacht of nodig heeft. Rollende ogen een diep gezucht en een "ah daar ben je" zijn dagelijks mijn deel. Het is gebeterd, dankzij het Lief, écht! Hij heeft namelijk de onhebbelijke gewoonte overal een half uur of zelfs een uur te vroeg op te duiken.  Een goed tegengewicht. Als we samen ergens naartoe moeten, komen we nu "bijna" net op tijd. Maar u kan zich ongetwijfeld voorstellen welke scènes zich hebben afgespeeld voor we op dit punt geraakt zijn.


Met klokken en wekkers heb ik dan ook een dubbelzinnige relatie. Praktisch gezien zijn ze niet mijn beste maatje, ze drukken me steeds weer met de neus op het feit dat ik weer te laat dreig te komen. Vanuit esthetisch standpunt heb ik wel een boon voor dit gebruiksvoorwerp en kan ik helemaal week worden als ik ergens een mooie klok zie. Deze vink-tas met vintage wekkers zal me wellicht niet helpen op tijd te komen, maar die wekkers zijn zo mooi!


patroon van vlijtige vink
stof Clocks, Melody Miller van vermiljoen
oranje ruitjesvoering: tafelkleed van de rommelmarkt
oranje tassenband: gemaakt van een oude judo-band van Zoon


18 opmerkingen:

 1. super leuk zakske, misschien helpt het wel met "op tijd komen"! maar t s heel herkenbaar, vroeger was k altijd te vroeg, daarna kwam "just op tijd" momenteel heb k altijd wel iets te doen voor we vertrekken waardoor we ook steeds "te laat" komen ;-) liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Al een geluk dat de zoon zover geraakt is, want met de witte of de gele was het niet half zo tof geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooooh, da's inderdaad een heel schoon stofke! Mijn pa is ook zo iemand die altijd te laat komt. Ik rol niet met mijn ogen, ik vind dat grappig ;-) Ofwel is dat misschien omdat hij altijd zo'n grapjas is en zijn eigen te laat komen meteen weglacht en zo.
  Ik kom zelf trouwens wel graag op tijd, maar anderzijds hebben we maar 1 klok in huis (excl. de gsm's) en hangt die eigenlijk eerder uit het zicht - ne mens moet zo al genoeg op de tijd letten!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier staat de klok altijd vijf minuten voor. Uiteindelijk werkt dat ook niet meer, want ik weet dat intussen, en dus is mijn vijf minuten voorsprong meestal ook verdwenen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ha, de max! Hier thuis net hetzelfde! Ik altijd te laat en meneertje altijd te vroeg.
  Leuke zak trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. die staat hier ook al even op het 'to do' lijstje!! De jouwe is knap!
  En hier ook de man die moet time watchen, of we komen overal hopeloos te laat.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O, ik ben altijd te vroeg als ik ergens moet wezen, ik ben altijd zo bang dat ik te laat kom.Alleen heb ik wel altijd een goede wekker nodig anders slaap ik er zo doorheen.
  Je tas is prachtig geworden.
  Liefs
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een super leuk stofje. Echt iets voor zo'n tas.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben ook getraind geworden door mijne man. Nu komen we ook overal 'bijna' op tijd! Schone tas!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De vinktas, een prachttas en die van jou zeker ook !!! Staat ook op mijn verlanglijstje ... ik wil tijd, heel veel tijd ... Nu !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Op tijd komen is ook niet aan mij besteed, ik wil altijd nog iets doen vooraleer ik vertrek. Heel irritant, vooral voor de anderen ;-)

  Sterre

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel erg mooie vinktas en superstofje!!! En is dat niet typisch voor vrouwen, dat daar steeds op gewacht moet worden ;-). Mijn ventje zit ook al vaak in de auto als ik nog rap vanalles moet bijeen scharrelen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. heel mooie tas! Ga ik binnenkort ook eens proberen. Spijtig dat mijn zoon geen judo doet want gekleurde tassenband is moeilijk te vinden...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je kan die ook kopen via bambiblauw of vermiljoenshop.

   Verwijderen