Met zn twee

dinsdag 4 maart 2014


Herinner je je deze nog? Nu de zon de laatste dagen zo uitbundig van de partij was en we het terrasjesseizoen officieel geopend hebben vond ik het hoog tijd om werk te maken van nummer 2. Sinds we die ene deckchair hebben, moet je heel snel zijn of vechten om in de stoel te kunnen zitten. 


Ik had  vorige zomer nog een stoel op de kop kunnen tikken, ik had nog ergens een oud gordijn, en voila, we kunnen nu al met z'n twee op ons terras hangen. Als ik er met deze rok inkruip zie je me zelfs niet zitten, goeie verstopplek voor het pubergeweld.  Meer woorden ga ik daar niet aan vuil maken, de zon schijnt, ik moet dringend nog wat op mijn terras gaan zitten. Onder een dekentje is het daar perfect nu.


Deck Chair: rommelmarkt
stof: kringwinkel

17 opmerkingen:

 1. Je brengt me op een idee, dat ik er hier ook nog eentje moet opknappen! Die van jou zijn heel mooi samen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed idee! Nee, goede ideeën: renovatie, terras, verstoppen,...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Schoon! Geniet ervan op je terras! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hooh... leuk. Maar bij ons zou je serieus nat worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie make over!
  Super leuk idee :-)
  Genietze!
  Liefs Danielle
  ahappymess.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi mooi mooi ! Die passen geweldig goed tezamen ! Leve het terrasjesweer !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent er als de kippen bij! Heel mooi en wat fijn dat dat duo al helemaal klaar is. Laat de zon maar komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel leuk gedaan! Love second lifes!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. weet ge wat ik daarstraks meemaakte ! Ik kwam thuis van het werk en er stond zo'n stoel op straat voor de deur van de buren en er hing een papiertje op : ' gratis '...
  uiteraard staat die nu in mijn gang ;).
  Maar wat ik me afvroeg : hoe heb jij die stof daar zodanig stevig rondgestikt gekregen dat je er niet door valt ? Want ik zou die stoel ook graag van een nieuw stofje voorzien maar heb geen idee hoe ik die stevig genoeg kan bevestigen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ me: Ik doe het zo. Ik maak de latten boven en onder los. Dat is het moeilijkste stuk, want soms zijn ze vastgelijmd. dan stik ik een groot pand stof, ik neem de stof dubbel. en stik daar dan 2 tunnels in. Daardoor steek ik dan terug de dwarslatten die ik dan weer terug vastmaak.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Stof: Meten hoe groot de panden moeten zijn, boven en onder ongeveer 15 centimeter extra, aan de zijkanten 1 cm naadwaarde. Rechts op rechts leggen. dichtstikken, helemaal rondom maar een keergat laten. Binnenstebuiten draaien door het keergat , goed strijken en hoeken uitduwen. De 14cm extra boven en onder omslagen en stikken zodat je een tunnel krijgt. Daardoor moet je je latten steken. Succes, laat weten of het gelukt is.

   Verwijderen