Uitstel

maandag 23 december 2013

Uitstelgedrag is mij niet vreemd, maar voor één keer klopt het spreekwoord "van uitstel komt afstel" eens niet. Zoon wachtte al lang genoeg op zijn winterdeken. En omdat ik het risico wilde vermijden dat hij alweer jarig is of dat de winter voorbij is voor hij onder zijn dikke deken kan kruipen,  werkte ik toch maar eerst dit project af. Zo krijgt hij tegen kerst nog een heel laat verjaardagscadeau.


De geweldige geruite stof vond ik in de kringwinkel. Uit een restje stikte ik nog een GeorgeZij heeft overschot van gelijk. Die George vraagt om bandwerk. En ik denk dat ook de ruitenstof tot de allerlaatste vezel opgebruikt zal worden, dit was ongetwijfeld mijn favoriete stof dit najaar.


Tutorial deken: Emma en Mona
Tutorial George The Puppy: Junior Magazine

14 opmerkingen:

 1. Oh, dat ziet er echt een zalig winterdeken uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die geruite stof is echt een fantastische vondst, zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Boah, ben net ook met een gelijkaardig dekentje bezig. Het lukt me echter van geen kanten om beide stofjes mooi glad te krijgen. Frustratie alom en het tornmes maakt weer overuren. Tips?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goh hier ging het eigenlijk wel van in het begin vlot met die tuto van Griet, belangrijk lijkt me om de afmetingen juist te knippen en heel goed te spelden

   Verwijderen
  2. Heel veel speldjes gebruiken...

   Verwijderen
 4. Lekker warm de winter door, en wat ziet die George er snoezig uit !! Heel mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, fantastisch, zo'n heerlijk winters deken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk die George ... en dekentje! Ben mee fan van je fijne stofje!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Na meer dan een jaar mijn voornemen om ook eens een dekentje te maken, ligt er nu eentje onder de kerstboom voor de jongste zoon, een al even grote dekentjesfan als zijn moeder ... en ook ik weet nu al dat hij superblij zal zijn met zijn eigen deken !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig!!! Hier ligt ook al een tijd een stof met paspel rond gespeld te wachten om dekentje te worden... eens benieuwd of het mij nog lukt voor de winter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. volgens mij hebt ge nog tijd, die winter is nog niet onderweg peins ik!

   Verwijderen