Beanie

woensdag 25 december 2013


Wij noemden het vroeger gewoon een muts en zetten het vanaf een bepaalde leeftijd voor geen geld ter wereld op ons hoofd, tenzij op de skipiste in de meest gekke vormen. Nu heet het "beanie" en  is het een "musthave". Dochter wilde graag zo'n beanie en als zij eindelijk nog eens iets zelfgemaakt wil, mag ik niet treuzelen, want trends en puberkuren vliegen ook zo weer voorbij. Dus haalde ik deze middag de haakpennen boven en 2 uurtjes later had dochter een nieuwe muts, eum pardon, beanie.


Hopelijk genoten jullie net als wij van de kerstdagen en
 ik wens jullie graag nog wat extra kerstwarmte!

Wol : Veritas


7 opmerkingen:

 1. Ha pas maar op. Ik ben er een tijdje geleden ook mee begonnen en ben nu aan nummerke 11 denk ik... ze willen er nu allemaal één .of ... twee.
  Die van jou is heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik vrees dat je gelijk hebt, daarnet stond het buurmeisje op mijn dorpel...

   Verwijderen
 2. Allé, veel succes met het bandwerk zo te horen ! (gelijk hebben ze ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Of hoe de mode ons leven bepaalt... Mijn oudste dochter wou vroeger nooit een muts. Nu is ze 15, heeft ze er 2 (ze gebruikt zelf het woord 'muts', dus ik ben niet de onhippe ouder die het woord beanie niet gebruikt hoor ;-) ).

  Vree schoontje heb je daar gemaakt, maar daar viel niet over te twijfelen. Ik stal elke keer wel paf dat je erin slaagt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahaha, klinkt ook véééél meer trendy dan een muts hé :-) Nog hele fijne feestdagen gewenst en alvast een creatieve start van een mooi 2014!

  BeantwoordenVerwijderen