Sleutelhangers

zondag 19 mei 2013


Sleutelkoord, lanyard of houwtouw... of hoe noemen jullie zo'n ding om rond je hals te hangen waarvan je er een heleboel verzamelt, maar nauwelijks gebruikt omdat er te opzichtig een reclameboodschap of merknaam op gedrukt staat?Ik gooi de dingen in een oude schoendoos en die zat nu boordevol. Af en toe grabbel ik eens in de doos als ik een gesp nodig heb om een rugzak van de kinderen te repareren, ook de haakjes en ringetjes kwamen al wel eens van pas. Maar toch, de doos bleef vol, tijd voor een flink rondje recycleren.

Ik had wat kleine cadeautjes nodig en voor hier in huis ook wat sleutelhangers, dus verstopte ik de reclame achter een lintje en veranderde ik de houwtouwen in hippe sleutelhangers. Ik geef er 2 weg, Wil je er ééntje winnen? Rep je dan naar hier!17 opmerkingen:

 1. Ik repte me al richting hier!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil! Raar maar waar, ik heb nog geen enkel zo'n ding in huis!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amai, waar verzamelt ge dat allemaal!
  Wij hebben er wel geteld twee in heel ons huishouden!Tijd dus om er eens ene te winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er was een tijd dat ze die dingen naar je hoofd smeten. Ik ben een hamsteraar, ik weet het...

   Verwijderen
 4. Net nog eentje gekregen en schoon lintjes gekocht :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw!
  Zo wil ik er ook wel eentje! Als redster in een zwembad mogen we geen reclame dragen op onze lanyards, helaas zijn ze niet te vinden zonder reclame. Ik loop dus rond met een fluitje in mijn achterzak, maar dat is ook niet eenvoudig! Zo'n leuke sleutelhanger zou dus zeker van pas komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Als ik er geen win, onthou ik uw idee. Zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. en het ergste is dat ze altijd maar in de knop kruipen bij mij :( ik word daar zo lastig van! je probeert dan om leuk te wezen en altijd die gratis hangers mee te nemen en je hebt ze heel de tijd in de knop zitten :(

  www.themindofanexchange.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg leuk! Mocht ik er geen winnen dan ga ik ook wat in mijn kast graven. Ergens onderin en achteraan weggestopt moeten er nog wel wat van deze rakkers liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De winnaars van de verloting zijn ondertussen bekend check facebook

  BeantwoordenVerwijderen