Winter met een vleugje fluo

maandag 13 januari 2014
Er zijn zo van die trends waar ik toch aan moet wennen: de fluo-kleurtjes bijvoorbeeld.  Niks nieuws nochtans, ooit was ik een echte "eighties-chick" en bezondigde ik me uitgebreid aan fluo, broeken met overdreven prints, terwijl enkele jaren later zwart weer aan de orde was. Alles komt terug, ik vraag me af of dat ook geldt voor het moment dat ik overweeg of ik ook mijn haar zou "touperen".


Fluo dus, als detail vind ik dat wel wat hebben. Vorig jaar haakte ik deze sjaal met een fluoroze randje. Meteen daarna begon ik aan de tweede sjaal maar toen raakte de wol op. Uiteindelijk duurde het een jaar voor ik weer (bijna) de juiste kleur grijs tegenkwam en raakte de tweede grannysjaal met fluorand ook verder af. Ik ben al lang blij dat de fluotrend nog niet helemaal voorbij gewaaid is. Nu ben ik helemaal klaar voor die winterprik, die ons waarschijnlijk nog te wachten staat.

14 opmerkingen:

 1. Supermooi! Lijkt heel erg op mijn gehaakte 'worst' - die wegens grootheidswaanzin helaas geen dekentje is kunnen worden omdat de wol op was. Maar het fluorandje had ik wel en deze gele versie vind ik dan ook de max!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een geslaagde combinatie en laat die winter nu maar komen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!
  Liefs Danielle
  ahappymess.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi! De combinatie van grijs met fluo/neon is altijd mooi... Heb je ergens een patroontje van die steek?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb het normaal gezien niet voor haken en fluo is ook mijn ding niet. Maar... dit vind ik mooi! Heel mooi zelfs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi! Toffe combinatie. Ik ben ook aan één bezig in bordeaux, maar mijn wol is ook op. Eens naar de winkel geraken en dan geraakt hij hopelijk deze winter nog af.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. moooooooi! en ziet er heerlijk zacht uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het randje doet het hem helemaal!! Groen is mijn favorietje!! Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb mij tot nu toe nog altijd niet laten meeslepen in de fluotrend ... maar bij uw sjaal past dat dus wel super he !

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh, ik vind deze nog schoner dan uw vorig exemplaar zelfs!

  BeantwoordenVerwijderen