Yo, de mannen!

maandag 1 april 2013

Ik had de voorbije maanden 2 jarige "maten". En een zelfgemaakt cadeau voor een man blijft toch een uitdaging. Op mijn lijstje met goede voornemens voor dit jaar staat "likeur maken, of sterke drank." Af en toe geef ik al eens potten zelfgemaakte confituur weg, maar daarmee scoor ik niet echt bij het mansvolk. Dat zelfgestookt vocht moet daar verandering in brengen, maar voorlopig is dat nog toekomstmuziek.


Deze 2 moeten het stellen met een LP-schaal, ik zag ze al vaker bij "moöbius" in de kringwinkel, maar net als zij, wilde ik dat toch zelf uittesten. Uit de LP-verzameling duikelde ik "Souvenir de Grèce" op met de sirtaki én "Friends" van BZN, niks onmisbaars dus. Snel klaar, zelfgemaakt en toch tof, precies zoals dat dat moet zijn. Volgende week moet ik echt eens een nieuwe pick-upnaald kopen om de pareltjes die plots ook nog eens de revue passeerden toch nog eens op te leggen.


Maar vertel me eens, wat voor zelfgemaakt moois schenkt u zo al aan uw "makkers" en waarvan stookt u wel eens sterke drank?

10 opmerkingen:

 1. Een sjaal gaf wel al eens succes bij een man ;-) Maar advocaat gaf ik ook al cadeau (supersnel klaar, heel makkelijk en valt bij sommige mannen wel in de smaak)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Drank, altijd drank, maar dan wel gekochte.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oei, ik geef precies weinig cadeaus aan mannen, want ik kan niet direct iets bedenken :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeuk goed gelukt dus! Arme BZN en sirtaki friends ;)
  Mannen blijven idd lastig met cadeautjes....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een zelfgemaakt recept met de ingrediënten daarvan en een schort of ovenwant feestelijk ingepakt erbij doen het ook altijd goed voor makkers!
  :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog geen zelfgemaakte cadeautjes voor mannen hier... Geflockte t-shirts zou ik nog wel durven, of een toiletzak (mijn broer krijgt bv graag producten van de Body Shop, en daar zou ik dan wel een toiletzak voor durven maken.)

  Mij in de platencollectie wagen en oordelen wat er weg mag durf ik dan weer niet... kwestie van de huiselijke vrede te bewaren ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb ze ook gemaakt niet echt als cadeau, maar om de kamer van mijn zoon op te pimpen. Ik maakte er ook nog een wandklok en tijdschrifthouders van, misschien ook een idee voor mannen, maar het is altijd opletten met welke LP's we aan de slag gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zelf likeur maken? Mag dat? (ik zie meteen een donkere, muffe Russische kelder waar stiekem wodka gestookt wordt voor me :P)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Boeken, dvd's en cd's. Eerste aan mijn vader, alles aan mijn lief. Maar dit met het plaatje, dat wil ik maken, want het lief houdt van vinyl. Ik ga dinsdag naar de kringloopwinkel om de mottigste plaat ever en jij mag zeggen hoe het moet :-)

  BeantwoordenVerwijderen