Bloglovin

zondag 28 april 2013
Blij word ik ervan, van al jullie reacties op mijn blogposts. Ooit startte ik deze blog als een persoonlijk archief voor mijn geknutsel, toen had ik nooit gedacht dat iemand anders dit interessant genoeg zou vinden om te lezen. Het blijft me verbazen dat jullie met zo velen hier een kijkje komen nemen. Nog spannender vind ik om mezelf te verliezen in jullie webstekjes, waar ik kan meelezen over jullie belevenissen en op mijn beurt tonnen inspiratie kan opdoen. Jammer dus dat Google Reader en misschien ook Google friend connect plannen hebben om ermee op te houden, ik ga ze missen jullie icoontjes in mijn zijbalk. Dus verdiepte ik me reeds in bloglovin'. Wil jij mijn blog blijven volgen via bloglovin? Klik dan op de afbeelding hierboven of op het plusje in de zijbalk. Je kan uiteraard ook nog steeds volgen via mail en facebook!

14 opmerkingen:

 1. Natuurlijk volg ik u al lang via bloglovin'. En 't is in al die "Volg mij"-berichten echt wel de schoonste reclame die ik ben tegengekomen. Keep up the good work! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh echt, gaan ze de Google Friends verwijderen?? Ik ga me er even in verdiepen! En anders zeker via Bloglovin volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. je leest vanalles - helemaal duidelijk is het (nog) niet...

   Verwijderen
 3. Ik volg je op fb, bloglovin en ook nog gewoon via google friend connect :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aré, wij gaan elkaar dus zeker niet uit het oog verlieren

   Verwijderen
 4. Je staat gewoon in mijn blogroll en ik zie als er iets nieuws komt. Vind ik heel gemakkelijk, dus alles blijft bij het oude (tot ze weer iets anders uitvinden).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. de blogroll is een handig ding - daarin heb ik een tijd geleden ook mijn topfavorieten geplakt...

   Verwijderen
  2. Het is inderdaad wel een feit dat je op den duur er nogal veel in zitten hebt. Maar meer lezen kan ik eigenlijk niet aan. En sommigen schrijven bijna nooit. Ik heb er wel een stuk of 5 die nooit bovenaan komen, ook al schreven ze wel iets. Heel vervelend.

   Verwijderen
 5. Google Friend Connect blijft bestaan! Enkel Google Reader stopt ermee. En dat hoeft echt geen probleem te zijn. Als je iemand via Google Friend Connect volgt, plaatst Google die blog automatisch op je leeslijst. En dat blijft zo! Ik blijf jou gewoon zo volgen. No problem!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is inderdaad de Google Reader die per 1 juni verdwijnt, maar er zijn ook geruchten dat de GFC in de toekomst hetzelfde lot beschoren zou zijn. Voor de zekerheid heb ik nu alles omgeschakeld naar bloglovin. Ik vind het wel handig, je importeert alles in één keer en je krijgt een handig overzicht.

   Verwijderen
 6. Ik snap er nog maar de helft van, maar ik ben fan van uw zelfontworpen 'knop'!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat heb je een leuke blog! Ik ga je volgen.
  Liefs Arja

  BeantwoordenVerwijderen