Oversized

donderdag 3 maart 2016

Ook Dochter stond in rij voor zo'n breisel. "Geen mohair" riep ze want "dat prikt". Duh? Mij leek het net de zachtste mohair ooit. Maar goed, over hoe zij voelt wil ik niet met haar discussiëren. Extra warm, zo wilde ze haar oversized vest. In het winkeltje van Karo koos ze en voelde ze tot ze de perfecte bolletjes wol gevonden had. Zij zag dat kleurverloop in die vest al helemaal voor zich en was meteen verkocht, bij mij groeide het enthousiasme naarmate de vest vorderde en ik de kleuren zag veranderen.


Toen ik de laatste stukken van de vest van Jongste in elkaar naaide, wilde Eva graag afspreken om samen te breien. We trommelden nog wat beginnende en nog-net-niet-begonnen breiers op en zo belandden een aantal blogcollega's in mijn living, "De pronte priemen", de gezelligste zelfhulpgroep ooit was geboren. We vonden dat zo tof dat we er al meteen een tweede pronte priemenavond aanbreiden met wat échte brei-experts erbij. Zo wat extra off- en online motivatie en hulp werkt voor mij wonderwel. Op instagram kunnen jullie de dolle avonturen van "de pronte priemen" volgen onder de #deprontepriemen. Meer pronte priemenwerk vind je al bij EvaSylvia en Els


Wol: Annell - Lille, bij de Lappenmand
Praktische en mentale coaching: Karo en de dames bij "Komdis" en "de pronte priemen"

16 opmerkingen:

 1. De vest lijkt wel van kleur te veranderen naarmate de licht inval. Ze staat er super mee! Tot de volgende pronte priem avond ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die echt mooi, supergeslaagd door die kleuren! En jouw dochter is ook zo knap...
  Ik heb trouwens precies goesting om nóg iets te breien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi gemaakt! Ik denk niet dat ik voor de wil zou kiezen, maar het is inderdaad een mooi effect! Goed gezien van die dochter van jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldige naam voor een breiclub :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knap! Eens iets anders met zo die verschillende kleuren, echt mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Kleurverlopen zijn zo mijn ding niet, jouw breisels daarentegen... Deze Pronte Priem zit intussen aan 40 cm trui, ik heb nog eens een stamp onder mijn g*t van jullie nodig denk ik ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ♥ voor die prachtige kleuren, dat had dochterlief goed gezien!
  En mijn eeuwige bewondering voor het breien :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Moooooi! Zelf heb ik ook altijd last van kriebels van breisel, met katoenmengsels is dat natuurlijk minder maar merinowol is ook goed te doen. Misschien een tip voor je dochter...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooi, je dochter heeft smaak. Zo compagnie bij het breien lijkt me echt tof, zag op IG de foto's al passeren :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind het ook geweldig mooi geworden, amai!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Keitoffe wolkeuze ! Echt een prachtresultaat !

  BeantwoordenVerwijderen