Panda's

woensdag 18 november 2015


Nichtje B. werd 9 dus vierden we feest. Op haar verlanglijstje stond een dekbedovertrek. B en haar zusje kregen net een nieuwe slaapkamer en een ander dekbed hoort daar uiteraard bij. Ze koos zelf de stofjes, panda's wilde ze dicht bij haar in bed.


De stof bestelde ik ruim op tijd bij bambiblauw en daar ging wat mis. Vermoedelijk zat de staking van de post er voor iets tussen. Ik wachtte lang op de levering en haalde daardoor het feest niet. Gelukkig werd ik regelmatig op de hoogte gehouden door bambiblauw en wist ik zo wat er loos was.


Maar wachten loont. B kreeg uiteindelijk toch haar dekbedovertrek met kussensloop en kersenpitkussentje voor koude nachten. Ze is er niet minder blij mee. Tenslotte zijn die koude nachten nog op komst én is het best wel leuk om een cadeautje te krijgen lang nadat de anderen uitgepakt zijn.


Sweet dreams lieve B!

Tutorial dekbedovertrek : Emma en Mona
Stoffen: Panda pastel poplin en harlekijn ruitje poederroze bij bambiblauw
laatste twee foto's: gemaakt door schoonzus K.

21 opmerkingen:

 1. Mooi!!!! Daar zou ik ook wel onder willen slapen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar gaat iemand goed dromen. Dat vind ik eigenlijk een super leuk idee als kerstkado. (En mijn naai lijstje wordt steeds langer)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! En wat een lief eindresultaat. Mooie match ook met de harlekijntjes :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goed idee. Ik had vorige week de tricotversie vast en vind het een heel schoon stofje, maar zag er nu niets meer in voor mijn net te grote kinderen.
  Een donsdeken is dus een optie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die gaat daar zalig onder kunnen slapen zeg!Tof gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Op dit moment zie ik mezelf niet meer onder panda's liggen, maar als meisje van negen daarentegen ... Wat een zaligheid !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een zalig, snoezig, warm cadeau! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Daar zal ze heerlijk in kunnen wegdromen, super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben echt zot van die panda's! Lang gedubd of ik ze ook niet in mijn virtuele winkelwagentje zou mikken, maar ik behoor helaas niet meer tot de doelgroep :-). Een pyjamabroek met kleine pandaatjes kon er nog net door, maar ik ga mijn lief vanzeleven niet kunnen overtuigen om ook onder zo'n panda's te slapen. Laat staan roze :-). Dus kom ik de jouwe uitgebreid bewonderen, keimooi!

  BeantwoordenVerwijderen