2014 in 10

woensdag 17 december 2014

Ik kreeg dat stokje toegeworpen van Boomie. Opdracht: 2014 inblikken in 10 foto's.

Kijk je mee naar "mijn" 2014?

In het vroege voorjaar, onder een staalblauwe hemel ontdekten we Amsterdam.  Driewerf hoera voor vriendinnenweekends.


De zon was vaak de partij en zorgde voor de allermooiste lente en herfst. Goed voor uren terrasjes met Lief en vrienden, fietstochtjes, strand- en speelmomenten. Wat ben ik content dat ik mijn straat maar uit moet fietsen en in een vakantiegebied vertoef.


Jongste deed haar plechtige communie en dat ging gepaard met een fotoshoot op een bijzondere plek in Leuven, de stad die sinds oktober aan de voeten ligt van de studerende Zoon. Dat levert mij meteen de perfecte smoes om de mooiste Leuvense plekjes te ontdekken.


Er waren feestjes met familie en vrienden, doldwaze verkleedpartijen, de feestelijke inhuldiging van onze "Kleine Boekerij"


en een nieuw, vers uitgebroed "boeleke" om te vertroetelen in de familie. Welkom E.!


Dansen, feesten en genieten samen met vrienden deden we dit jaar op de tonen van gitaren en mondharmonica's,  "the blues" kreeg mij flink te pakken.


In "La bella Italia" genoten we op z'n Italiaans, zonder besef van tijd, met veel lekkers binnen handbereik,


en op de terugweg ontdekten samen met de kroost opnieuw geheime plekjes uit onze jeugdjaren. 


Op blog- en creatief vlak zorgde 2014 voor  veel verrassingen en inspirerende nieuwe ontmoetingen  met creatieve zielen, maar ik koester vooral ook die momenten met "de kokertjes" en oude bekenden.  De projecten waaraan ik mijn steentje mocht bijdragen volgden elkaar op: Art d' Eco, Markt Richard,  Zing ze....  telkens genoot ik volop.


Wie na het lezen van deze blogpost de indruk krijgt dat het in 2014 allemaal "peis en vree" was, een aaneenschakeling van gelukkige momenten, die vergist zich trouwens schromelijk. 2014 was ook: een valpartij die mij maandenlang velde, een knie waarmee het enkel bergaf gaat, een inbraak in onze auto met flink wat schade, 2 gestolen fietsen en Zoon missen tijdens de week. Van die momenten heb ik geen foto's, toen was ik te druk met andere dingen. Wie toch goesting heeft in meer foto's moet maar op instagram een kijkje nemen. En nu ben ik benieuwd naar jullie 10 van 2014:  HanneKarla en Marleen?

7 opmerkingen:

  1. Fijn dat we even mochten meegenieten !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook nieuw leven daar! Gelukkig waren er toch nog voldoende mooie momenten om op terug te kijken of naar uit te kijken tijdens de mindere periodes... Het beste in 2015, Lies!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi overzicht, het zijn de schoon dingen die we moeten koesteren hé!

    BeantwoordenVerwijderen