Turnzakje

dinsdag 13 september 2011


Eigenlijk had ik vorig jaar al een nieuwe beloofd aan onze Jongste, maar u was gewaarschuwd, het durft hier soms al eens wat langer duren dan gepland. Ik kon het haar niet aandoen om nog eens een schooljaar in te gaan met haar oude turnzak en dus kreeg ze eindelijk een nieuwe. Ik begin trouwens te snappen waarom deze Noodlehead rugzakjes verslavend werken en aanzetten tot meer of  je zelfs tot een overdosis kunnen verleiden! Onze Jongste was er alvast superblij mee, en ze wilde hem, samen met de gehaakte geluksbrenger, meteen mee naar school nemen!
Dit tasje is trouwens gedeeltelijk gerecykleerd (ik hoor in de verte al "awoe"-geroep en ja u hebt gelijk,  ik weet het ... wacht efkes, ik ben er bijna, ...) de rits kocht ik in de kringwinkel en de gele stof voor een eurootje op de rommelmarkt. En wat vindt u: kralen en lint uit een bijna - nooit - gebruikte knutseldoos van de dochters vissen, valt dat ook onder de noemer "recykleren"?

3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig turnzakje, daar wordt je helemaal vrolijk van! Prachtige stoffencombinatie! Ik vind dit een héél geslaagd exemplaar!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Inderdaad, die rugzakjes werken verslavend :-) Ze zijn dan ook gemakkelijk te maken en zorgen altijd voor een mooi resultaat!

    BeantwoordenVerwijderen